Preview Mode Links will not work in preview mode

Samtaler om Stress

Dec 20, 2019

Jeg har lavet denne guide til stress-sygemeldte, da jeg møder rigtig mange der enten ikke ved hvorfor de skal søge hjælp ved stress, hvordan en stresssygemelding skal bruges, hvorfor det næsten er umuligt at klare stress'en selv og hvorfor man ikke bare kan sove sig ud af stress.

Du kan også bruge denne guide hvis...


Dec 10, 2019

Morten Saksø er læge. Han gik fra at være læge til at være patient, med alvorlig stress. Siden 2016 har Morten været på sit livs største rejse. Den indre rejse begyndte, da Morten var langtidssygemeldt på grund af stress og depression. 

Jeg har talt med Morten om at opleve at gå ned med stress, hvordan han som...


Nov 23, 2019

Hvad får en hardcore DJØF’er til pludselig at skrive digte? Om stress. - Jette Louise Flensburg skriver om at nærme sig et streskollaps. Hun skriver gennem kollapset. Og hun skriver sig ud igen. 

 

“Er det/ undergravende/ virksomhed/ at skrive/ en tale/ som skal få/ direktøren/ til at vise sig/ som menneske/...


Oct 3, 2019

Vidste du at vores nervesystemer taler sammen på et ikke sprogligt plan? Når man forstår det, forstår man også hvordan man kan blive smittet med stress. Det fik Anne-Mette Jespersen åbnet mine øjne for en del år tilbage. Nu har jeg spurgt hende om ikke hun har lyst til at tale lidt mere om det. 

 

Forstå...


Oct 3, 2019

Frank Vestergaard Olsen - psykolog, SE Traumeterapeut og medejer af Traumeheling Aps - forklarer hvordan Somatic Experiencing® (SE) bygger på en fokuseret opmærksomhed på kropsfornemmelser, hvorved kroppens iboende og helende ressourcer aktiveres. 

 

Somatic Experiencing er en internationalt anerkendt tilgang...